contact

Daca vrei sa ma contactezi  da click pe linkul de mai jos si trimite-mi un mesaj:

Telefon  Romania – 0766641013 sau 0749528875
Persoana contact: Pop Mihaela

E-mail: office@tprs.ro
Messenger: tr.persoane

sau

11 Comments to “contact”

 1. vasile aurel says:

  Buna seara rugamintea mea e daca as putea trimite un colet [carne de sarbatori] in italia [poli]. Va multumesc ,astept un raspuns

 2. Bogatan marinela says:

  As dori sa stiu in ce zile plecati spre italia si daca ajungeti pe livorno.Multumesc

 3. anca says:

  buna ziua, spuneti-mi va rog daca transportati persoane si in croatia. multumesc.

 4. bozga gabriel says:

  as dori o colaborare cu firma dumneavoastra daca se iveste vreo ocazie.mentionez ca detin un microbuz ford tranzit euroline 6+1 locuri.va multumesc anticipat.

 5. Diana says:

  Buna ziua.M-ar interesa, daca faceti transport si pe ruta Brunico-Timisoara(Deta)si cat costa biletul si in ce zile faceti transporturi.Ma intereseaza perioada 20-21 iunie 2012

 6. sc banat distribution srl says:

  in eventualitatea unor cereri deosebite de transport intern sau international imi ofer serviciile cu un microbuz ford tranzit euroline 6+1 disponibil pentru transporturi de clienti mai pretentiosi.
  cu stima gabriel bozga

 7. loghin laurentiu says:

  Buna! Sunt interesat de o colaborare in cadrul firmei dvs in calitate de conducator auto,indeplinesc toate conditiile impuse pt aceste servicii,transport intern si international de calatori. In situatia in care va exista un loc vacant pt acest post,va stau la dispozitie. Mobil contact 0720831912/ 0745522102. Va multumesc!!

 8. Diana Curtui says:

  Buna seara,

  as dori sa stiu daca se poate trimite din Italia (Parma) la Timisoara un pat (impachetat) si o saltea, respectiv un scaun de birou, si cat m-ar costa.

  Multumesc.

  Diana

 9. Mihaela says:

  Vreau sa trimit un pachet din Capannori Lucca Italia, la Timisoara, cum se poate proceda.Multumesc

 10. admin says:

  Buna ziua, ne cerem scz ptr intarziere!Daca nu ati facut inca rezervare in alt loc va rugam lasati un nr de telefon si va sunam noi.Cu sigurnta vom gasi o solutie ptr dv.Va multumim.

 11. Lidia says:

  Buna ziua !

  Sunt interesata de transport la Timisoara,plecare Italia nord- La Villa,Alta Badia(Bolzano), va rog sa imi spuneti un pret si daca se poate de la adresa sau statii doar in orasele mari?! sunt interesata pt saptamana viitoare de miercuri inainte,apoi revin cu un telefon pt programare,multumesc.

Leave your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Taste Theme created by Jabox